13 Eylül 2014 Cumartesi

İngilizce'nin Önemi

Uzun yılladır İngilizce eğitim sektörü içerisinde faaliyet göstermekteyiz.Bilgilerimize ve tecrübelerimize dayanarak şu ifadeyi net bir şekilde kullanabiliriz. 

İngilizce, günümüzde kullanılan en önemli ve ihtiyaç duyulan yabancı dildir. 

Bazı ana başlıklar altında İngilizce bilmenin önemimi sıralayalım.


  • Yabancı dil olarak İngilizce, günümüzde artık bir ihtiyaçtan çok zorunluluk haline gelmiştir. Bir bireyin eğitim durumu, ilgi alanı, mesleği her ne olursa olsun İngilizce hayatın her alanında bir ihtiyaç durumundadır.

  • Akademik anlamda nitelikli bir eğitim almanın yolu her şeyden önce İngilizceye hâkim olmayı gerektirir, bugün dünya üzerindeki akademik yayınların tamamına yakını İngilizcedir. Gerek sosyal gerekse fen bilimleri alanındaki güncel gelişme ve yenilikleri takip etmek adına İngilizce öncelikli zorunluluktur.



  • Hem ülkemizdeki hem de dünyadaki saygın okullarda eğitim görebilmenin yolu yabancı dil olarak İngilizceyi son derece iyi bilmeyi gerektirir.



  • İş dünyasında, hangi sektörde faaliyet gösterilirse gösterilsin İngilizceyi etkin bir biçimde kullanmak iş yaşantısındaki başarıyı artırmak ve sürdürmek adına son derece önemlidir. Ekonomik anlamda ülkeler arasındaki iş birliği her geçen gün artmakta, başta Türkiye gibi gelişmekte olan ülkeler dünya ekonomisinde daha çok rol oynamaktadır. Bu duruma uyum sağlamanın en öncelikli yolu iyi bir iletişim kurmayı bu da İngilizceyi etkin bir biçimde kullanmayı gerektirir.



  • Tüm bunların yanı sıra yabancı dil bilmek bireyin kişisel gelişimi için de son derece önemlidir. Farklı kültürlerden insanlar ile iletişim içerisinde olmak dünyayı tanımak ve anlamak adına bireyin gelişiminde önemli bir rol oynar.


  • Bu başlıkların yanına birçok sayıda farklı başlık sıralamak mümkündür. Bu konu üzerinde çok fazla durmadan İngilizce eğitim hakkındaki yazılarımıza yoğunlaşmak istiyoruz.Halı hazırda hepimiz İngilizcenin ne kadar önemli bir dil olduğunu kabul etmiş durumdayız.

    Bu konuda size neler katabiliriz, neler önerebiliriz ve daha fazla nasıl katkı sağlayabiliriz. Her geçen gün çalışmalarımızı artırmakta, eğitim sistemi reformları yaparak, sizlere daha kaliteli İngilizce eğitimi vermek için çalışmaktayız.

    Hiç yorum yok:

    Yorum Gönder